DSC02728

In 2015 hebben wij voor het eerst onze prachtige waterbungalow opengesteld voor een selectief aantal gasten. Er waren een aantal redenen waarom wij dit gedaan hebben. Ik kom hier later uitgebreider op terug.

In mijn werkzame leven, heb ik twee grote passies gehad, zijnde paarden en varen. Dat betekende dat wij op- of aan het water hebben gewoond of dat wij meer op het platteland woonden, met weilanden, stallen en veel boerderij dieren.

Een aantal jaren geleden hebben we onze boerderij en dieren verkocht en hebben wij de Aqua-Drome laten bouwen. Een bungalow op het water met eigen strand en de mogelijkheid om ons motorjacht naast de deur te leggen.

Gezien de enorme woonoppervlakte van 270 m2  hebben we gekozen voor 1 woonlaag. Om je een idee te geven hoeveel dat is, verwijs ik meestal naar  onze Master bedroom die de oppervlakte van een kleine huiskamer 37 m2 heeft, de woonkamer van 75 m2 etc. etc.

In mijn volgende blog vertel ik jullie graag meer.  De gasten die in 2015 geweest zijn, nodig ik van harte uit om hun ervaringen aan ons allen kenbaar te maken.

Adri

One thought on “Hallo lieve Gasten!

  1. Mr WordPress says:

    Hi, this is a comment.
    To delete a comment, just log in and view the post's comments. There you will have the option to edit or delete them.

Leave a Reply

Your email address will not be published.